© Photo by Master Media

Studiestart

© Photo by Master Media

Studiestart

© Photo by Master Media

Studiestart

Kære nye studerende,

Velkommen til DTU. Velkommen til DTU Fotonik.

Du er begyndt på en spændende og udfordrende uddannelse. Den bygger på en drøm – din drøm - og uddannelsen er som en rejse med hårde opslidende dage og storslåede udsigter. Den ene dag sidder du begravet i afleveringer. Den næste dag får du en faglig aha oplevelse.

Glem ikke at nyde rejsen sammen og deltag meget gerne i det sociale liv. Det gør det nemmere, når det bliver svært. Det skal være hårdt at studere, men glem ikke de gode stunder undervejs.

Måske tager du hele din uddannelse på DTU Fotonik, måske bare et enkelt kursus. I begge tilfælde vil vi gerne at du betragter DTU Fotonik som dit  sted, og vi glæder os over at du vil benytte vore studiefaciliteter. 

Bygning 340 rummer både studiemiljø og en lang række undervisnings- og forskningslaboratorier. Her går studerende, Ph.d.-studerende og professorer og arbejder med deres forskning – ofte døgnet rundt. De er dedikerede til deres drøm om at udvikle ny teknologi eller opnå nye erkendelser. Som studerende på DTU Fotonik kan du komme tæt på denne forskning og være

med, hvor det er rigtig sjovt.

Vær nysgerrig, hvis du ser et projekt eller en laboratorieopstilling, der er interessant. Spørg omkring dig. Måske er det netop det, du skal arbejde med i et projekt. Måske er det netop den forskning, du gerne vil være med i.

Vi glæder os over at have dig som studerende. Vi håber at være med til, at du kan realisere din drøm.