Erhvervspraktik for skoleelever

Interesserer du dig for naturvidenskab, og er du nysgerrige efter at lære mere om telekommunikation, Internet of Things, nanoteknologi og smart cities? 

Hos DTU Fotonik har du mulighed for at prøve livet som forsker i en af vores fire forskningsgrupper og arbejde med teknologier, der kan sikre en bæredygtig udvikling og ændre verden. I løbet af ugen følger du nogle af vores erfarne forskere, der introducerer dig til deres forskning, og du får mulighed for at eksperimenterer med mindre forsøgsopstillinger og øvelser.

Førende forskere på DTU Fotonik står klar til at vejlede erhvervspraktikanter.

Da Alfred var i praktik på DTU Fotonik fik han vejledning af vores dygtige forskere inden for telekommunikation. Udover basal programmering blev han introduceret til kommunikationsteknologiens mangle anvendelsesmuligheder, og hvordan DTU Fotoniks forskningsområder påvirker vores hverdag. Som højdepunktet nævner Alfred hands-on erfaring med Arduino-programmering.

Udover en spændende og lærerig uge, har erhvervspraktikken bekræftet Alfred i, at han om nogle år vil vende tilbage til DTU som studerende.