DTU ScienceShow inviterer indenfor i anledning af Forskningens Døgn

Maria Bundgaard
Personlig Assistent & ScienceShow Manager
DTU Kemi
Hør, se og mærk lyden, når DTU ScienceShow inviterer udskolingens klasser indenfor på DTU.

De studerende i DTU ScienceShow underholder med dansende lydbølger, larmende eksplosioner og stille flammer, og eleverne vil kunne opleve, hvordan elektriske signaler bliver til musik. Derudover kommer de studerende med forklaringer på andre af hverdagens fænomener, så eleverne bliver nysgerrige efter endnu mere. Der er lagt op til et brag af et show, som eleverne sent vil glemme! Tag klassen med på DTU - og få elever med hjem, der synes at naturvidenskab er sjovt!

Der afholdes i alt fem shows på DTU Lyngby Campus, og der er i alt plads til næsten 200 elever pr. dag. De fem shows finder sted den 24., 25., 26., 29. og 30. april. Alle dage kl. 12.00 - 12.45.

Showet er gratis og henvender sig til elever i 7., 8., 9. og 10 klasse.

Læs mere og tilmeld dig og din klasse her.