Uddannelses- og Forskningspolitisk- Topmøde 2019

DTU inviterer til Uddannelses- og Forskningspolitisk Topmøde med deltagelse af Uddannelses- og Forskningsministeren, medlemmerne af Folketingets Uddannelses- og Forskningsudvalg samt prominente erhvervsfolk.  

 

Dato: Onsdag den 2. oktober 2019

Tid: Kl. 09.00 – 13.00 med efterfølgende let frokost

Sted: Danmarks Tekniske Universitet, Anker Engelunds Vej 1 (Opgang 101A), 2800 Kgs. Lyngby (Glassalen)

Kontakt: Kasper Dam Schultz, Specialkonsulent, e-mail: kadam@dtu.dk, tlf.: 45 25 11 74

 

Du kan tilmelde dig topmødet her  - Frist for tilmelding er fredag d. 27. september kl. 12:00 eller så længe der er ledige pladser.

 

Danskerne har sammensat et nyt Folketing og Danmark har fået en ny regering med en ny politisk retning for Danmark. Men hvad betyder det for uddannelses- og forskningsområdet? På topmødet får du en unik mulighed for at høre, hvilken uddannelses- og forskningspolitik de enkelte partier står for. Hvor vil de hen, og hvilke mærkesager skal der kæmpes for?

 

Derudover byder dagen på relevante indlæg og debatter om dansk uddannelses- og forskningspolitik. På uddannelsesområdet vil fokus være på fremtidens universitetsuddannelser, og i hvilken retning politikerne ønsker at tage uddannelsesdanmark. Der vil blive fulgt op på valgløfterne, og en række reformtiltag, som bevillingssystemet, optagesystemet og diverse "lofter" vil blive debatteret.  

 

Valgkampens helt store tema var klima, og det er derfor oplagt, at den forskningspolitiske dagsorden kommer til at handle om de klimaudfordirnger vi står overfor, og hvordan vi bedst muligt sikrer den grønne omstilling. Er det realistisk at nå en reduktion af drivhusgasser med 70 pct. i 2030? Og kan forskningen redde klimaet – og ikke mindst hvordan? Det og meget mere inviterer vi eksperter til at komme med bud på til inspiration for politikerne.    

 

Vi ser frem til en dag med nye perspektiver og visioner for dansk uddannelses- og forskningspolitik

Tidspunkt

ons 02 okt 19
8:30 - 13:00

Arrangør

Kontaktperson

Hvor

Dato: Onsdag den 2. oktober 2019

Tid: Kl. 09.00 – 13.00 med efterfølgende let frokost

Sted: Danmarks Tekniske Universitet, Anker Engelunds Vej 1 (Opgang 101A), 2800 Kgs. Lyngby (Glassalen)