Bridging the Gap

Videnskab og teknologi er nødvendige værktøjer, hvis man skal skabe virksomhed inden for high-tech, men sociale egenskaber er også vigtige kriterier for succes.

 

I Bridging the Gap arbejder erfarne entreprenører i et direkte samarbejde med forskere fra DTU Fotonik for at bringe innovation og ny teknologi ind i samfundet.

 

Vi bruger Bridging the Gap-modellen til at guide teams fra de tidligste matchmaking-faser mellem forskere og industrieksperter til den succesfulde etablering af et nyt firma, som er spinnet fra universitetet til markedet med nye kunder og en voksende omsætning.

Vores BtG-entreprenører fungerer som mere end blot mentorer og rådgivere. De bliver en del af vores universitetsteams og investerer tid og muligvis penge for at muliggøre et kommercielt resultat.

BtG-entreprenører har:

  • Indsigt og netværk i et specifkt teknologiområde
  • Erfaring med spin-outs og entreprenørskab
  • Brugt signifikant tid som frivillige
  • Produktudviklings- og salgsekspertise
  • Gode menneskeengenskaber

DTU Fotonik har støttet en række spin-out virksomheder via BtG-modellen, inklusiv Norlase, IRSee, SHUTE Sensing Solution, Sensitivus and OCTlight. 

Vi har løbende potentielle spin-outs i vores pipeline, og er du interesseret i at blive en BtG-entreprenør, er du velkommen til at kontakte os.

Læs mere om Bridging the Gap