Tilbud til gymnasier og skoler

DTU Fotonik byder velkommen til alle elever og lærere

Her på siden kan I finde mere information, om de muligheder I har for at lege med fotonik i forbindelse med undervisning og skoleprojekter.

OpticsCamp

DTU afholder hvert år en uges intensiv sommerskole for gymnasieelever. Undervisningen er gratis og foregår på DTU på både Lyngby og på Risø campus.

SRP-OPGAVE

Igennem DTU har du mulighed for at lave en spændende SRP-opgave. Du kan for eksempel snakke med DTU Fotoniks professorer og lave forsøg i vores smarte laboratorier.

Åbent Hus

Kom til Åbent Hus på DTU og oplev DTU Fotonik i øjenhøjde. Du vil få mulighed for at snakke med undervisere, studerende og se de flotte laboratorier og undervisningsfaciliteter.

Studiepraktik

DTU åbner dørene for studiepraktik i uge 43. Der kan du møde DTU's forskellige institutter, og opleve hvordan det er at være ingeniørstuderende på de forskellige institutter.

Charlotte Drusebjerg
Kommunikations - og studiekoordinator