Tilbud til gymnasier og skoler

DTU Fotonik har en række tilbud til gymnasier og skoler. Er du interesseret i at lære mere om lysets mange anvendelsesmuligheder kan du for eksempel skrive SRP-øvelse i samarbejde med os, komme i studiepraktik eller tage på sommerskole.

Foredrag og øvelser

DTU Fotonik udbyder flere interessant foredrag og øvelser inden for lysets mange forskellige anvendelsesmuligheder.

SRP-OPGAVE

Igennem DTU har du mulighed for at lave en spændende SRP-opgave. Du kan for eksempel snakke med DTU Fotoniks professorer og lave forsøg i vores smarte laboratorier.

Åbent Hus

Kom til Åbent Hus på DTU og oplev fotonikens forunderlige verden. Du vil få mulighed for at snakke med undervisere og studerende samt se vores state.of-the-art laboratorier og undervisningsfaciliteter.

Studiepraktik

DTU åbner dørene for studiepraktik i uge 43. Der kan du møde de forskellige institutter, og blandt andet opleve hvordan det er at være ingeniørstuderende på DTU Fotonik.