Studerende fortæller

 

Et sted hvor alt kan ske

Knapt var blækket tørt på Rezans eksamensprojekt før hun fik tilbudt en stilling i en af Danmarks førende finansierings-
selskaber. Tiden på DTU er bag hende, og på godt og ondt ser hun tilbage på den.

 

COM•DTU globetrotter

25-årige Martin er netop begyndt på sit Ph.D.-projekt på COM•DTU. Inden da har han nået at være vidt omkring både fagligt og geografisk indenfor forskningsverdenen og i erhvervslivet.

 

 

Vidensdeling i Navision

Maria og Rasmus har langt hen ad vejen et klassisk studieforløb indenfor energiteknologi. Efter studieophold i Australien og Skotland puslede de begge med tanken om at sadle om og lave noget helt andet. I dag skriver de speciale i samarbejde med virksomheden Navision.

 

Forskning og uddannelse som hånd i handske

Tre studerende gjorde op med deres forestillinger om COM•DTU som et sted hvor frontforskning hører hjemme, men studerende absolut intet har at gøre. Netop færdige med deres afgangs-
projekter har de været ude og præsentere deres resultater på en konference. Og én af dem har sågar fået udtaget et patent.

 

/-/media/Institutter/Fotonik/Education/hvordan/ahmed1.ashx

Et sammensurium af nationaliteter

Lyden fra de røde åbne døre på COM•DTU røber et sammensurium af småsnak på mange forskellige sprog. Forskere og studerende fra hele verden er samlet her. Derfor er det officielt engelsk der tales i såvel fredagsbaren som i undervisningsrum og laboratorier.

 

 

http://www.fotonik.dtu.dk/Uddannelse/Studieliv/Historier
17 DECEMBER 2017